Son Yorumlar

Mobil Versiyon. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bu Blogda Ara

# Reklam

Hüriyet Haberleri

Rastgele Yazılar

PDLPENTX Mikrofon Kalem

4 Kasım 2010 Perşembe

PDLPENTX kalem akıllıca bunun içinde gizli gizli bir mikrofon ile normal görünümlü ofis kalem. Bu kalem gizli ses takibi için idealdir. Duymak ve hedef diyerek her kelimeyi kayıt ihtiyaç varsa, bu marifetli ses gözetim kalem tespit edilmeden işi olacaktır.
kalem özelliklerinden biri bile konuşmaları uzun yakalamak için izin, bir anda on saat için Facebook'a kullanılabilir olmasıdır. ses verici akıllıca normal bir ofis kalem kılığında olduğu için, sadece düz görünürde hedef masanın üstüne ayarlayabilir ve bunları hiç bilmeden, her söylediğim kelime yakalama!

 

Kalem aslında hedef kalem alır, bu yüzden eğer tabii çalışır ve kullanır, onlar asla kalem gizli gizli keşfedeceksiniz. Kalem olan her kelime üzerinde dinlerken cihazdan güvenli bir mesafede izin verir, uzakta altı yüz metreye kadar iletir. Bunun hem iyi hem de olumsuz noktalar vardır. Altı yüz metre iyi bir mesafe, bu tür önceki kalem üzerinde bir gelişme ama yine de sizi dinlemek için hedeften oldukça yakın aralığında olması anlamına gelir ve cep telefonu teknolojisi kullanmak olabilir cihazlar adamcağız, demek göre her yerden dinlemek için kullanılır. Ama tabii bu biraz farklı bir kullanımı vardır ve bunun gizli niteliği açısından yüksek değere sahiptir.
Bu kalem özelliklerinden başka bir sen hareket halinde olan bir hedef üzerinde kullanmak olabilir. Sadece konu onların gömlek cebinde kalem koyduk ve çevresinde yürürken söyledikleri her şey yakalamak böylece onların kişi üzerinde mobil ses gözetim mekanizması var. Onunla eğlenceli olabilir ya da daha ciddi şeyler için çalışması için koydum.
Eğer alıcı yapılan düzenli 12 kanal eliyle mikrofonu kalemi kullanabilirsiniz. Hem kalem ve alıcının kolaylıkla gizlenebilen, çünkü mobil kullanım için uygun hale getirir. Bu kalem için alıcı ayrı satılır. alıcı düzenlenen küçük bir el ya da konuyu iz onları üzerinde dinlerken sadece başka bir odada olmak sağlayacaktır. O ses yakalar ve kolayca veya dinleyebilirsiniz gerekirse bile kayıt alıcıya iletir.
Kalem kendisi kadar masum herhangi bir alarm yükseltmek gerektiğini sıradan bir şey dışarı bakar. insanlar bir odada ses için zaaf olduğunu düşünüyorum, onlar ışık fikstürleri ve bitkilerde görünüyorsun, ama odadaki bütün kalemler ayrı almak olası değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Most Reading

Tags

Sidebar One